Våra olika betalsätt 

 

Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms.
Redovisning av fraktkostnader sker i kassan.

For shipping to countries outside Sweden ,
please contact us for information about delivery time and costs.

E-mail: info@flaktbutiken.se


 

Betalningssätt Privatperson

Betala via Klarna

 

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

Vid fakturabetalning gäller alltid minst 14 dagars betalningstid (se fullständiga villkor från Klarna här)

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Fläktbutiken.se allmänna villkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Ni kommer i kontakt med Klarna direkt på 08-120 120 10


 

Betalningssätt Företag

Till företag erbjuder vi betalning mot faktura som skickas till angiven faktureringsadress och betalningsfristen är 30 dagar. Det tillkommer ingen fakturaavgift. Fakturan skickas till beställarens angivna fakturaadress.

För att kunna betala med faktura måste företaget vara registrerat i Sverige och bli godkänd på kreditvärderingen som utförs vid köpet.   

Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse och/eller inkassovarning och juridiska avgifter tillkommer. Om betalning inte sker i tid debiteras lagstadgad påminnelseavgift på f.n. 60 kr samt efter förfallodagen på fakturan debiteras dröjsmålsränta enligt räntelagen om f.n. 8 % per månad. Om betalning ändå inte sker, kommer fakturan att skickas till en inkassobyrå och ytterligare avgifter tillkommer. Fläktbutiken.se förbehåller sig rätten att i vissa fall att vägra leverans och göra en ny kreditvärdering av kunden.

Kontakta oss gärna för mer information.