BAHCO Ventilation Reservdelar & Filter

Bahco ventilation filter och reservdelar

Bahco Ventilation 

var under sin verksamma tid ett av Sveriges största ventilationsföretag. AB Svenska Fläktfabriken även kallad Fläkt förvärvade Bahco ventilation i Enköping år 1987 som sedan byter namn till Stratos.

Tillverkades under olika namn

Då Bahco ventilations produkter var marknadsledande så köpte många andra ventilations aggregat fabrikanter in aggregat från Bahco. Aggregaten såldes då under olika namn som t.ex Stratos, Fläkt, ABB, Husqvarna och Electrolux. Men är i grunden ett Bahco aggregat.

 

Reservdelar till ett aggregat som t.ex Bahco Minimaster eller Bahco Luftvärmeaggregat ACJ passar rakt av till Stratos Minimaster ACF och Stratos Luftvärme ACJ.

Stora Inom Bostadsventilation

Varför Bahco är så vanligt förekommande fabrikat i Sverige beror på att dom stora husfabrikanterna och byggentreprenörerna valde att använda deras produkter. Bahco levererade t.ex kompletta ventilationssatser till hustillverkare som Borohus, Begus och många fler.

Storsäljarna var ventilationsaggregat som  Bahco Minimaster ACF och luftvärmeaggregatet Bahco ACJ. Bahco ACF var efterträdare till Bahco ACC som bara fanns på marknaden ett par år.  Idag finns det utbytesaggregat både till Bahco ACC och Bahco ACF. Vill man inte byta hela aggregatet kan man för att få ett lyft i köket byta ut spiskåpan till en ny. Utbyteskåpa Bahco Minimaster ACF hittar du här

Luftvärmeaggregatet Bahco ACJ

var på sin tid en väldigt energieffektiv och billig uppvärmning. Idag har elpriserna stigit och vill man få ner sin energiförbrukningen finns det utbytesaggregat att tillgå. Många väljer idag vid byte av aggregat att konvertera till vattenbatteri istället för att värma med elbatteri. Då ansluter man en Luft-Vatten eller bergvärmepump till luftvärmeaggregatet och man får på så sätt ner sin energikostnad i sitt hus.

Vill du veta mer om detta är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer

VI TILLHANDAHÅLLER endast ORIGINAL FILTER OCH RESERVDELAR

Då vi har varit återförsäljare och servicemontörer åt Bahco i närmare 30 år

kan du känna dig säker på att får du rätt reservdel till ditt ventilationsaggregat. 

 

När du är i behov av hjälp med filter och reservdelar till Bahco har vi ett brett sortiment, allt köps in direkt från fabriken för att garantera att delarna är original. Vi är även certifierade reparatörer för både Fläkt Woods & Flexit, Bahco Ventilation samt att du kan känna dig trygg att handla hos oss då vi är en certifierad e-handel. Beställ från hemsidan eller kom till vår fysiska butik på Spikgatan 5 i Uppsala, öppettiderna är måndag till fredag, 10 - 17. Vi har en lång erfarenhet av branschen, en stor kunskap och en hög personlig service. Vi är även en av få nätbutiker som har auktoriserade servicemontörer som vi kan skicka ut för service eller reparationer.

Har du någon fråga? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring vår telefonsupport på 018 - 12 70 30

Behöver du hjälp av en montör för service & reparationsarbeten?

Eller hittar du inte din reservdel?
Så är du välkommen att ringa eller att e-posta oss
Tel. 018 - 12 70 30
E-post: support@flaktbutiken.se